کد خبر:۳۳۸۳۷۳
روح افزا در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

 بنیاد ازدواج در آینده نزدیک آغاز به کار می‌کند

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: به پیشنهاد حداد عادل و با موافقت مقام معظم رهبری اساس نامه ایجاد بنیاد ازدواج در شورای فرهنگی اجتماعی زنان نوشته شده و در آینده نزدیک آغاز به کار می‌کند.

فرشته روح افزا در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، از ایجاد بنیاد ازدواج خبر داد و گفت: این بنیاد با هدف ایجاد ازدواجی آسان و رواج ازدواج صحیح اسلامی به دستور مقام معظم رهبری و پیشنهاد حداد عادل در آینده نزدیک آغاز به کار خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه تلاش داریم در این بنیاد برخی مشکلات و موانع موجود بر سر راه ازدواج اسلامی را برداریم، افزود: در حال حاضر اساس نامه این بنیاد در شورای فرهنگی و اجتماعی زنان نوشته شده و به زودی در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب می رسد.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان گفت: جزییات این طرح را بزودی اعلام می‌کنیم و امیدواریم جوانان انقلابی ما خود را از نعمت ازدواج ساده، خداپسندانه و به هنگام محروم نکنند.

 

لازم به ذکر است، وی در دیدار از غرفه «خبرگزاری دانشجو» در دوره خط امام در دشت بهشت شاندیز از زحمات این خبرگزاری تشکر کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار